delen |

 
1894
 

Schouten Hazerswoude BV is in 1894 als smederij door de overgrootvader van de huidige directeur gestart.
Het bedrijf is al die tijd op dezelfde locatie in Hazerswoude-dorp gevestigd geweest en is in de loop der jaren diverse malen gemoderniseerd en uitgebreid.
Mede daardoor heeft het in de gehele regio een goede naam opgebouwd.

bedrijfspand

 
2017
 

In de loop der jaren is het bedrijf voortdurend van vader op zoon overgegaan; de oude smids- en constructiewerkzaamheden werden verruild voor hedendaagse activiteiten en de bedrijfsomvang nam gestaag toe. Sinds januari 2000 wordt de onderneming geleid door Ing. Eugène Schouten, die tot dan toe binnen het bedrijf al diverse functies en talloze werkzaamheden vervulde. Schouten Hazerswoude BV werkt inmiddels met ongeveer 20 medewerkers in de gehele provincie Zuid-Holland.

Kantoor

 
vakmanschap
 

Schouten Hazerswoude BV is in staat om op basis van traditioneel vakmanschap en combinatie met actuele technieken en een zeer lange ervaring, flexibel in te spelen op de vragen van de opdrachtgevers. De onderneming hanteert daarbij een hoog kwaliteitsniveau en een strakke tijdsplanning. Wij zorgen daarbij voor een comfortabele, gebruiksvriendelijke maar ook onderhoudsvriendelijke installatie. Na de oplevering doen wij dan ook graag nog in lengte van jaren het preventief onderhoud aan de installaties.

logo op een van onze bedrijfsauto's

 
VCA certificaat

Schouten Hazerswoude BV is VCA gecertificeerd.

 

omhoog

 

volgende pagina >>